Caută Exist și eu! Beneficii

Exemplu: pizza, copiat chei, service auto, frizerie, brutarie, service gsm, instalator, tamplar, scari, pavaj

Deocamdată găzduim 27 înregistrări. Tu ești înregistrat?


Catalog de firme reghinene, disponibil oricui, oriunde - află adrese și numere de telefon ale prestatorilor de servicii din Reghin cu o simplă căutare.
Nu se știe niciodată când cineva are nevoie de un instalator, zidar, electrician, farmacie, atelier auto, pizza, copiat chei, spalatorie auto.

Iar atunci când acel cineva va avea nevoie, Reghin.info vine în ajutor, furnizând informații prompte și relevante despre intreprinzătorii de servicii înregistrați din Reghin.

Având un design simplist și lipsit de reclame, Reghin.info pune la dispoziția oricărui vizitator un motor amplu de căutare printr-o bază de date cu întreprinzători de servicii din Reghin.

Prin completarea formularului de înregistrare aveți posibilitatea să vă înregistrați în baza noastră de date ca și furnizor de servicii în municipiul Reghin. Formularul completat și trimis va fi analizat de echipa noastră, iar dacă el este corect, unic și relevant, va fi aprobat pentru afișare în rezultatele căutării.

Reguli care stau la baza înregistrării în baza noastră de date:

- un serviciu / firmă se poate înregistra doar o singură dată.
- câmpurile formularului trebuiesc completate cu informații reale și valide.
- căutarea în baza noastră de date se va face după numele introdus și cuvintele cheie aferente.

De ce să mă înregistrez?

Pentru că dacă ești înregistrat, orice vizitator te poate găsi într-un timp relativ scurt! Dacă căutarea făcută pe website conține unul din cuvintele cheie introduse de tine, atunci înregistrarea ta va apărea în rezultatele ei.

La data ultimei modificări (21.05.2014), website-ul Reghin.info oferă înregistrări gratuite pe termen nelimitat tuturor vizitatorilor doritori de înregistrare în baza de date, urmând ca pe viitor să ofere servicii premium utilizatorilor noi sau deja înregistrați.